Tantrisk massage

Ordet tantra innebär för mig en ”expansion av medvetandet” (översatt från sanskrit betyder tantra: tråd, varp, ordning, regel, lära). Tantra härrör från Asien och är sprungen dels ur hinduismen, även ur buddhismen och går hand i hand med yoga. Kort förklarat så innebär det att genom utmanande yogiska kroppsrörelser, andning och meditation expandera sitt medvetande och nå in i andra dimensioner. Många förknippar tantra med sex vilket inte är helt fel men absolut inte ensidigt. I en nära kärleksfull relation kan du nå in i gudomliga tillstånd genom den gemensamma sexualiteten.

Min personliga åsikt är att vi människor bär en gudomlighet inombords. Denna gudomlighet kan vi koppla samman med den allomfattande gudomligheten som jag gärna nämner den villkorslösa kärleken. Det kan du göra antingen ensam eller tillsammans med någon eller några andra. Det är en oerhört stark, ofantligt mäktig och kärleksfull upplevelse. För att ha möjlighet att nå dit så behöver du vara nära dig själv; ha självkännedom, hög självkänsla och en djup, äkta självkärlek. Att lära känna sig själv kan man göra på flera olika sätt. Tantrisk massage är ett sätt.

Jag har utvecklat min egen tantriska massage som en fördjupning/förlängning ur min intuitiva energimassage. Båda massageformerna är personliga beroende på hur du som klient känner dig mentalt och känslomässigt för stunden samt hur långt du har expanderat ditt medvetande inom dig själv. Massagen följer därmed inget förutbestämt mönster. Jag masserar mjukt och ibland tar jag i lite mer avhängigt vilka signaler din kropp ger mig.

Syftet med massagen är att du ska komma närmare och djupare in i dig själv. Du får möjlighet att slappna av i tillit, ge dig hän, vara i njutning och uppleva alla de aspekter av känslor som kommer vilja ge sig till känna som exempelvis sorg, glädje, besvikelse, skamsenhet, ilska… Du behöver inte hålla tillbaka något, du kommer att vara i och känna ett flöde som tilltar, din livsenergi som ökar din lust i största allmänhet men som gärna kopplas till sexualiteten. Jag skulle vilja benämna det som en känsla av kåthet på livet. Du får möjlighet att släppa det som håller dig tillbaka från att vara den du vill vara, den du innerst inne är. De energier som börjar flöda kan komma att uttrycka sig på många olika sätt; du kan få ryckningar, uppleva inre ljusfenomen eller se fantastiska färger och mönster… desto mer du släpper och ger dig hän desto djupare och intensivare kan upplevelsen bli. Det finns inget mål att eftersträva. Ju mindre du förutsätter, värderar, dömer, ju mer du är i flödet desto närmare kommer du att komma dig själv.

Före massagen samtalar vi om din intention med mötet (som kommer att vara ett möte med dig själv) och massagen. Kanske du har några speciella önskemål? Kanske du har några områden du inte vill att jag ska beröra? Jag strävar efter att uppnå tillit så att du känner dig trygg innan jag påbörjar behandlingen. Jag har kläderna på, använder mig av en ekologisk kokosolja och du kommer att få ligga på en skön madrass på golvet och ta emot en massage som för dig närmare dig själv. Efteråt har vi ett samtal i vilket du får dela med dig av din upplevelse. Jag delar även gärna med mig av min då det kan hända saker inom mig som kan vara bra för dig att veta.

Du bokar genom att skicka mig ett mail: ulrikavargtand@gmail.com i vilket du skriver ditt för- och efternamn, personnummer, mobilnr samt önskan för dag och tid. Varmt välkommen.

Ord från klienter:

”Tack för en fin och givande upplevelse. Du gjorde mig lugn och modig! Jag växte av den fina stunden, kände mig avslappnad och trygg av din beröring. Jag önskar att fler män vågar att uppleva tantra för sin egen skull och sin egen utvecklings skull. Jag tror också att män som har problem med potensen skulle kunna få hjälp hos dig. Jag rekommenderar dig starkt. Tack.”
(Anders, Borlänge)

”Det var omtumlande, upprörande, framför allt var det väldigt annorlunda. Jag har fått massage många gånger tidigare men aldrig en sådan här massage! Det hände massor av konstiga och spännande saker inuti mig. Det bubblade, liksom stack eller pirrade som i något som flöt omkring i bröstet, hjärtat och ner mot könet. Det som du sa är den sexuella livsenergin. Ärligt så blev jag lite rädd. Men det var också väldigt skönt. Först kände jag dina händer. Sen var det som om de försvann och jag kände bara det som hände inuti mig. Jag var nog lite förvirrad efteråt. Den pirrande känslan satt i resten av dagen och jag kände mig bara så nöjd. Tack. Verkligen tack. Jag kommer gärna tillbaka.”
(Peder, Falun)