Om mig

porträtt 2

Ulrika Vargtand
Jag har alltid varit och är fortfarande extremt nyfiken, på allt, på alla och på mig själv.
Länge tänkte jag utbilda mig till psykolog, psykiatriker eller hjärnkirurg då jag var så intresserad över hur människor tänker, känner, säger, uttrycker och hur de relaterar till sig själv och andra. Livet har tagit mig in på många vägar och stickspår. Under lång tid trodde jag att livet gick ut på att leva utifrån och in då jag var övertygad om att uppmärksamhet och bekräftelse över det jag gjorde och presterade var detsamma som kärlek. Ingenting kunde vara mer fel. Men det skulle ta många år innan jag upptäckte mitt felaktiga sätt att leva på. Jag var högpresterande och körde plötsligt och okontrollerat blixtsnabbt in i den välkända väggen.

Det började med min skilsmässa som var oerhört sorgtyngd. Jag sörjde att vår kärlek till varandra ebbat ut. Vi försökte hitta tillbaka till varandra under tre års tid innan vi som mycket goda vänner valde att skriva under dokumentet skilsmässa. Jag började yoga och upptäckte till min förvåning hur vacker jag var inombords. En väg ledde mig in på en utbildning till livscoach. I den utbildningen lärde jag mig hur jag skulle coacha andra såklart men blev också ständigt själv coachad. Jag fortsatte med ytterligare utbildningar och kurser i självutveckling i vilka jag ständig konfronterade mig själv, jag mötte mina inre demoner, övervann mina rädslor, vågade slänga av mig den ena rustningen efter den andra då jag trott i mina villfarelser att jag var tvungen att skydda mig mot andra människor, mina medmänniskor. Jag skalade av mig en massa onödigt skit som legat och grott och blev fullkomligt hudlös tillsammans med andra. Jag vågade öppet visa min sårbarhet i total sanning, närvaro och nakenhet. Min kärlek till mig själv växte ju mer näring jag gav den och äntligen förstod jag att leva inifrån och ut i kärlek till mig själv och andra. Det har tagit tid, varit oerhört kämpigt och många gånger fruktansvärt smärtsamt. Men det har det varit värt. Kärleken till mig själv kan aldrig mätas i pengar. Den är ovärderlig.

Jag beslutade mig för att jag måste få möjlighet till att guida människor till att upptäcka sitt inre.
Jag måste få bidra med att de får känna sin egen starka och vackra kärlek till sig själva.

Jag titulerar mig numer för kärlekscoach/-guide.
I min övertygelse ligger att det är min egen vilja som styr mina val.
Med ökad kunskap och förståelse för mig själv, mitt sinne och min kropp, kan jag göra kärleksfulla val som gagnar mig själv och även min omgivning.
Jag kan styra mina tankar och därmed är jag medveten om och förmögen till att påverka och skapa det liv jag verkligen älskar och vill leva.

livscirkel+text

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s