Intuitiv energimassage & dearmourering

Modigliani Nu touchéIntuitiv energimassage
Våra kroppar är oerhört intelligenta. De talar om för oss vad vi behöver. Men vi måste lära oss att lyssna. Om du ger din kropp vad den behöver så kommer du att må fantastiskt . Din fysiska del kommer vara i harmoni med din psykiska del, om du lär dig att lyssna på dig själv. Målet är att vara i fullkomlig harmoni. Se därför till att vårda din kropp som vore den ditt tempel. Men ibland kanske du inte vet vad din kropp behöver. Kanske du har fått akut smärta eller har du en kronisk smärta? En smärta som du inte vet vad den kommer ifrån? Eftersom den psykiska/sinnliga delen hänger samman med den fysiska delen så lagras negativa minnen och tidiga traumatiska upplevelser sig i kroppen i form av smärta eller som jag väljer att nämna dem; energiblockeringar. Jag masserar och känner in hela din kropp med stängda ögon i en intuitiv/känslomässig beröring för att upptäcka just de här energiblockeringarna. De kan uttrycka sig på många olika sätt; till exempel som knutar eller förhårdnader, vilka jag mjukt berör, hårt masserar eller sätter i vibration och healar genom att hålla mina händer över dem.
Målet är att öppna upp så att energin får fritt flöde i hela din kropp.

Du kommer att uppleva en mjukhet, lättnad och känna dig energipåfylld. Den energin kallar jag för wakan – urenergin/kärlekskällan. Jag berör din kropp i kärlek och ser mig själv som ett instrument att förmedla just kärlek till dig i ett fritt energiflöde. Efter massagen har vi ett samtal om dina upplevelser,
känslor och tankar som uppkom under sessionen.

Dearmourering
Trauman, negativa erfarenheter och övergrepp som är sexuellt förknippade sätter sig som energiblockeringar i könet. Därmed kan samlag bli oerhört smärtsamma för kvinnor i samband med penetration. Att genomgå en s.k. vaginal dearmourering innebär att bli masserad inuti i vaginan. Detta innebär att jag löser upp energiknutar, ser till att du återfår din känslighet samt att du blir totalt avslappnad. På så sätt kommer du kunna njuta av att ha samlag med penetrering utan någon som helst smärtupplevelse. Det här är en känslig behandling som kräver tillit till mig som behandlare. Vi börjar med att samtala och bygga upp en gemensam trygghetszon. Du talar om då du känner dig redo. Under själva behandlingen kan det komma upp många slags känslor som t ex sorg och ilska. Detta är helt naturligt och allt som sker är välkommet.

Omdömen, klienter:
”Det var en skön o avslappnande massage.
Det kändes som svaga, pirrande strömmar i kroppen som påminner om känslan jag får vid akupunktur.
Det häftiga var det stora energipåslaget som kom dagen efter och som höll i sig i flera dagar!”
Elin Norrgård, FalunHealing bild”Ulrika började sin massage med att lätt massera mina fötter och trycka på olika punkter på dem.
Det kändes oerhört skönt med hennes mjuka händer.
Det kändes som en kärleksfull beröring som gjorde mig glad inombords.
Massagen fortsatte med lätta, långsamma rörelser längs vader, knän och lår.
Det var oerhört avslappnande o kändes lite porlande i benen, som sockerdricka.
När Ulrika höll sina händer på mina höfter såg jag inom mig ett ljusgult sken över höfterna
(som jag har problem med/ont i ). Ulrika fortsatte på händer o armar.
När hon var klar med detta kände jag ett porlande både i armar o ben, en mycket behaglig känsla.
När Ulrika masserade och höll sina händer vid mitt huvud såg jag ett lila ljus eller färg i ovandelen av mitt huvud
och mitt i min panna en rund liten cirkel med rött inuti.
Massagen avslutades med att Ulrika bäddade in mig i en handduk.
Jag kände mig totalt avslappnad och samtidigt energifylld.
Jag rekommenderar varmt Ulrikas behandlingar.”
Mia Ekström, Visby.

”Att bli vidrörd av andra människor har under en lång tid varit svårt för mig.
Men med Ulrika var det något som kom naturligt. Hennes massage var som ett evigt kretslopp av slut och pånyttfödelse.
Det gav upphov till ett meditativt tillstånd där jag som kund verkligen fick uppleva mina egna brister,
omfamna dem för att slutligen lämna dem.
Massagen på ungefär 30-40 min var tidlös och födde tre insikter: öppenhet, lugn o tillit.
Förutom att det var en skön beröring o massage så kändes det som att jag ömsade skinn precis som en orm.
Jag kunde känna att jag hade nya färger när jag lämnade massagebordet.”
Rickard, Säter.
img_0034

”Massagen hos Ulrika var en härlig upplevelse från början till slut.
Jag slappnade av direkt. Hon har mjuka, varma händer som verkar veta exakt var och hur de ska massera.
Jag brukar vara kittlig och därför kan det vara svårt att massera mig, men Ulrika lyckades få mig avslappnad.
I början av sessionen upplevde jag att min kropp fick något slags energiöppnande.
Det kändes pirrigt i hårbotten, liksom att håret reste sig upp, fast på ett positivt sätt.
Dessutom flödade det en vit energi runt min kropp.
Trots mycket stress i kroppen fick Ulrikas massage mig totalt avslappnad.
Jag hade sovit dåligt under flera nätter men natten efter massagen sov jag gott o länge liksom natten därpå.
Jag kan verkligen rekommendera denna behandling.
Ulrika har ett sätt att få en att känna sig bekväm, omhändertagen och närvarande.”
Linda Goding, Långshyttan