Referenser/Inlägg

img_0056Referenser Coaching:
”Att samtala med Ulrika är som att stå i ett varmt regn, där varje fråga hon ställer, sköljer bort skuggorna inom en. Hennes närvaro känns både omfamnande och skoningslös om vartannat. Som en het sol. Där allting vill bli sett och belyst. Kraften i Ulrika är som en urkraft som blivit förädlad och förfinad till en person som i sin coachning guidar med varsam hand. Tack för vårt samtal! Det öppnade upp för en ny dimension bland mina känslor, som jag grävt ner djupt, mycket djupt. Nu är dörren vidöppen och jag kommunicerar från ett tillstånd av sårbarhet och styrka. Gamla oförätter flyger ut i min kommunikation ibland och jag upplever det både härligt och skrämmande samtidigt, att vara så ren i min ärlighet när jag blir provocerad. Heja mig! vill jag oxå ropa, vilket närmast chockar mig, eftersom jag i större delen av mitt liv strävat efter att kommunicera så att andra ska må bra.
Ulrika är en fantastisk igångsättare!!”
Stariel André, Göteborg

”Fantastiska Ulrika Vargtand har hjälpt mig så otroligt mycket. Hon guidade mig bort från en tillvaro fylld av osäkerhet, dålig självkänsla, livsleda, ångest, initiativfattigdom till en tillvaro fylld av självinsikt, energi, kärleksfullhet, styrka, harmoni, glädje, kreativitet, närvaro. Den största problematiken som jag led av – innan dessa transformerande coaching sessioner drog i gång – var min benägenhet att identifiera mig själv med min diagnos (Bipolär) och detta fick mig att känna mig mindervärdig, oduglig t.o.m mentalt handikappad. Ulrikas kärleksfulla och kloka coachning fick mig att inse att jag faktiskt inte är min diagnos utan snarare en naturlig, vacker, kapabel, kraftfull & känslig själ! Hon såg in i just denna min själ och fick mig att förstå att min benägenhet att se mig själv som sjuk blockerade mig ifrån att leva ut min fulla potential, mitt fulla själsuttryck. Efter endast 6 livsförändrande sessioner så befriades jag från denna blockering. Några månader har gått sedan dess, underbara, magiska, månader och jag är sååå tacksam för att Ulrika svävade in i mitt liv, skakade om mig, fick mig att landa i jätteviktiga insikter som fått mig att möblera om ”feng-shuia” här uppe på hjärnkontoret, att följaktligen se mig själv som frisk! Nu, i skrivande stund, lever jag ut mitt drömliv. Jag ser till att förverkliga mina drömmar och jag har aldrig mått bättre!”
Piiia Turpeinen, Dalarna

Vi människor som bildar samhället vi lever i har många gånger en snäv och inskränkt syn på hur vi får vara och inte får vara. Hur kommer det sig? Redan som små bebisar blir vi tillrättavisade i tid och otid; “så här, inte så där när det gäller… precis allt! Generationers tillkortakommanden repeteras. Vi formar våra egna fängelser, med alltför bra hjälp av utomstående, genom att stänga in oss själva inuti oss själva då vi nekas uttrycka oss själva i vår fulla potential med allt vad vi är med vår stora, vackra känslopalett. Hjärnan/tanken får företräde på hjärtats/känslans bekostnad. Att vara behärskad skattas högre än impulsiv. Så vävs vi in i en falsk bild av verkligheten och lämnar våra egna sanningar inlåsta i våra inre fängelser. Och hur mår vi efter att ha gjort det? Hur ter sig balansen mellan hjärta och hjärna? Ja, en bra början är att känna in dig själv. Hur mår du om du är riktigt ärlig och sann emot dig själv?img_0058Referenser Intuitiv Energimassage/Healing:
”Det var en skön o avslappnande massage. Det kändes som svaga, pirrande strömmar i kroppen som påminner om känslan jag får vid akupunktur. Det häftiga var det stora energipåslaget som kom dagen efter och som höll i sig i flera dagar!”
Elin Norrgård, Falun

”Ulrika började sin massage med att lätt massera mina fötter och trycka på olika punkter på dem. Det kändes oerhört skönt med hennes mjuka händer. Det kändes som en kärleksfull beröring som gjorde mig glad inombords. Massagen fortsatte med lätta, långsamma rörelser längs vader, knän och lår. Det var oerhört avslappnande o kändes lite porlande i benen, som sockerdricka. När Ulrika höll sina händer på mina höfter såg jag inom mig ett ljusgult sken över höfterna (som jag har problem med/ont i ). Ulrika fortsatte på händer o armar. När hon var klar med detta kände jag ett porlande både i armar o ben, en mycket behaglig känsla. När Ulrika masserade och höll sina händer vid mitt huvud såg jag ett lila ljus eller färg i ovandelen av mitt huvud och mitt i min panna en rund liten cirkel med rött inuti. Massagen avslutades med att Ulrika bäddade in mig i en handduk. Jag kände mig totalt avslappnad och samtidigt energifylld.
Jag rekommenderar varmt Ulrikas behandlingar.”
Mia Ekström, Visby

img_0057”Att bli vidrörd av andra människor har under en lång tid varit svårt för mig. Men med Ulrika var det något som kom naturligt. Hennes massage var som ett evigt kretslopp av slut och pånyttfödelse. Det gav upphov till ett meditativt tillstånd där jag som kund verkligen fick uppleva mina egna brister, omfamna dem för att slutligen lämna dem. Massagen på ungefär 30-40 min var tidlös och födde tre insikter: öppenhet, lugn o tillit. Förutom att det var en skön beröring o massage så kändes det som att jag ömsade skinn precis som en orm.
Jag kunde känna att jag hade nya färger när jag lämnade massagebordet.”
”Rickard”, Säter

”Massagen hos Ulrika var en härlig upplevelse från början till slut. Jag slappnade av direkt. Hon har mjuka, varma händer som verkar veta exakt var och hur de ska massera. Jag brukar vara kittlig och därför kan det vara svårt att massera mig, men Ulrika lyckades få mig avslappnad. I början av sessionen upplevde jag att min kropp fick något slags energiöppnande. Det kändes pirrigt i hårbotten, liksom att håret reste sig upp, fast på ett positivt sätt. Dessutom flödade det en vit energi runt min kropp. Trots mycket stress i kroppen fick Ulrikas massage mig totalt avslappnad. Jag hade sovit dåligt under flera nätter men natten efter massagen sov jag gott o länge liksom natten därpå. Jag kan verkligen rekommendera denna behandling.
Ulrika har ett sätt att få en att känna sig bekväm, omhändertagen och närvarande.”
Linda Goding, Långshyttan

img_0054