Guidning av par

Kyssen av KlimtDu lever tillsammans med en partner som du inte riktigt når fram till idag. För flera år sedan valde ni varandra för att ni kände en erotisk attraktion till varandra, ni älskade med varandra och njöt av varandras sällskap. Ni delade skratten och kunde sitta uppe länge och prata om precis vad som helst, ni kunde filosofera över än det ena än det andra. Ni valde att flytta ihop och dela era liv med varandra. Ni trivdes och byggde så sakteligen upp en gemensam tillvaro. Förälskelsen övergick till en tryggare och djupare kärlek. Snart var ni inne i en vardagslunk. Idag undrar du över varför du inte längre känner detsamma som då. Du undrar varför du inte har den erotiska attraktionen kvar. Ni älskar inte med varandra lika ofta. Kanske aldrig. Ni lever sida vid sida varsitt liv. Det gemensamma livet får inte längre ta plats. Hur kunde det bli så här?

Jaaa, du är inte ensam med den känslan och de funderingarna. För att ett förhållande ska vibrera så krävs det ständiga insatser ifrån båda parter. Ett förhållande sköter inte sig självt. För att den erotiska elden ska hållas vid liv så måste den matas med bränsle och syre. Det är så lätt att båda parter börjar ta varandra för givet eller hoppas på att den andra parten ska komma med initiativ till förändring. Alltför många har det så här och fortsätter med att leva sida vid sida tills den dagen då något inträffar.
Jag önskar att det som då inträffar är något som ni båda väljer och vill.

Om det ni vill är att nå fram till varandra igen i ömsesidig kommunikation, ömsesidigt utbyte av känslor och kärlek samt åter mötas i gemensam sexuell njutning så kan jag bidra med att guida er dit. Genom samtal och övningar kommer ni att återupptäcka varandra och väcka nya känslor till liv.
Välkomna att boka en session:
via mail: ulrikavargtand@gmail.com
I mailet anger du för- och efternamn, mobilnr och vilket datum och tid som du är intresserad av att träffa mig så återkommer jag med svar.